2021 – 2022 Okul Aile Birliği Toplantısı okulumuzda gerçeleştirildi.

2021 – 2022 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısı okulumuzda gerçeleştirildi. İlkokul ve ortaokulun aynı binada bulunmasıyla birlikte ilkokul ve ortaokul öğrenci velileri Ekim ayı içinde belirlenen günde toplanarak Genel Kurul oluşturuldu. Okul Müdürü Özcan GÖKTAŞ kurul öncesi konuşma yaparak öğrenci velilerine gerek pandemi hakkında gerekse Okul Aile Birliğinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıya Müdür Yardımcısı Süleyman ÇAKMAK, Türkçe Öğretmeni Medine IŞIK ve sınıf öğretmeni Fatma ACAR da katıldılar. Genel Kurul sonrası Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleriyle birlikte Denetleme Kurulu oluşturuldu. Hijyenik ve güvenli bir ortamda yapılan kurul gerekli seçimler yapıldıktan sonra son buldu.

19-04-202219-04-202219-04-2022