Okulumuzun İsmi Değişti

Okulumuzun ismi değişti. 2013 yılında ilkokul ve ortaokul olarak açılan okulumuzun isimleri "Pelitözü İlkokulu" ve "Pelitözü Ortaokulu" olarak belirlenmişti. 10.03.2023 tarihinden itibaren yeni okul isimleri "Pelitözü Şehit Münir Kopuk İlkokulu" ve "Pelitözü Şehit Münir Kopuk Ortaokulu" olarak değiştirilmiştir.

İlgi yönetmelik gereği ve Bilecik İl Milli Eğitim Komisyonunun ilgili kararına göre, 1985 yılında Van İli Çatak İlçesi Narlı Bucak Andiçen Yaylasında şehit düşen İlimiz Merkez Koyunköy nüfusuna kayıtlı Münir KOPUK'un isminin Merkez İlçede bulunan "Pelitözü İlkokulu" ve "Pelitözü Ortaokulu"na verilerek okulun adı "Pelitözü Şehit Münir Kopuk İlkokulu" ve "Pelitözü Şehit Münir Kopuk Ortaokulu" olarak Valilik onayı ile değiştirilmiştir.

25-04-2023